Vyhledej
Královédvorsko > Služby občanům > Sociální služby

Cena sociálních služeb v Královéhradeckém kraji 2023

Redakce, / 6.10.2023, Dvůr Králové nad Labem, domovduchodcu.kralovedvorsko.cz
I v letošním roce vyhlásil Královéhradecký kraj Cenu sociálních služeb. Do kategorie Dobrovolnictví jsme nominovali Janu Štěpánovou, která je zakladatelkou Královédvorské Arniky, která více než 20 let pomáhá v sociálních službách na Královédvorsku.

FOTOGALERIE - Cena sociálních služeb v Královéhradeckém kraji 2023


Slavnostní vyhlášení, nad kterým převzal záštitu hejtman Královéhradeckého kraje Martin Červíček a náměstkyně hejtmana paní Martina Berdychová, se uskutečnilo ve středu 4. října 2023 v sále Filharmonie Hradec Králové. K významnosti a kráse celého odpoledne přispěla skladbami Antonína Dvořáka a Bedřicha Smetany i Filharmonie Hradec Králové.

I když Královédvorská Arnika cenu ve své kategorii nezískala, paní Janě Štěpánové za její nezištnou práci osobně poděkoval radní za oblast zdravotnictví pan Zdeněk Fink a náměstkyně hejtmana paní Martina Berdychová, která jí věnovala svou květinu. Velmi děkujeme, dojetí Jany bylo obrovské…

Milá Jano a všechny milé dobrovolnice z Královédvorské Arniky, za Vaši obětavost, laskavost, radost a lidskost, kterou rozdáváte Vám patří OBROVSKÝ DÍK… Přejeme Vám pevné zdraví, elán do další práce a těšíme společné chvíle s našimi uživateli. 

Cena sociálních služeb se uděluje v kategoriích: Inovativní projekt, Pobytové sociální služby, Terénní a ambulantní sociální služby, Osobnost v sociálních, Dobrovolnictví a Místní samospráva.   

Lída Lorencová a zaměstnanci Domova důchodců Dvůr Králové nad Labem

Další články Domov důchodců Dvůr Králové n. L.

 
Vaše komentáře

Přečteno 299x
 
Kontakt


Domov důchodců 
Dvůr Králové nad Labem

Roháčova 2968
544 01  Dvůr Králové nad Labem

Příspěvková organizace zřízená Královéhradeckým krajem
Kontakty:
E-mail: reditel@domovdknl.cz
Tel.: 499 321 891 
Web: http://www.domovdknl.cz/
Fcb: https://www.facebook.com/domovdknl/

18.10.2022 - Ustavující zastupitelstvo bylo ve Dvoře Králové posunuto ze čtvrtka 20. října na pondělí 24. října 2022 od 16 hodin v Hankově domě.
11.10.2022 - Ve středu 12. října odpoledne bude probíhat údržba telefonní ústředny ve dvorské nemocnici. Může se tedy stát, že se tam v tuto dobu nebudete moc dovolat.
29.08.2022 - Na konci srpna navštívil Safari park letos již půl milióntý návštěvník.

Kalendář akcí